400 кв. метра площ и 12 хил. кв. метра тучно зелен

...
400 кв. метра площ и 12 хил. кв. метра тучно зелен
Коментари Харесай

Вече можете да си купите вилата на Карл Лагерфелд

400 кв. метра повърхност и 12 хиляди кв. метра тучно зелен хълмист терен. Това е известната вила Jako, благосъстоятелност на Карл Лагерфелд, който подписва сбирките на Chanel и Fendi. Вилата се намира към Хамбург и е на пазара от известно време. 10 милиона евро и може да е ваша. А в случай че нямате интерес сега, нищо не пречи да посънувате с отворени очи сред трите спални и високите тавани.

Jako се намира по хълмовете на хамбургския квартал Blankenese и е с аспект към река Елба. Построена е през 20-те години на ХХ век от Херман Вите, немски бизнесмен. Вилата стопира дъха още на входа – солидна фасада с колони в римски жанр. Всъщност това е типична римска вила, проектирана е от архитекта Валтер Бедекер. Има два надземни етажа и един под земята.

Три салона, ситуирани към централен атриум, са подготвени да посрещнат най-изисканите посетители. Таванът в главната гостна е висок 6 метра и е декориран с дърворезби с позлатени листа на площ 80 кв. метра. Две грамадни арковидни стъклени порти пък водят към градината, от която се разкрива красива панорама към Елба.

Галерията на първия етаж се отваря към централния атриум и служи и за библиотека, която води до трите спални: всяка със лична баня и гримьорна. Повечето предмети и фон тук са благосъстоятелност на Лагерфелд, който е обитавал това място сред 1991 година и 1998 година



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР